Reparasjon og Vedlikehold

​kNm Hydraulikk er en kunnskapsrik og erfaren leverandør av tjenester og produkter innen boltespenning og flensarbeid. Vi er en sertifisert forhandler av Enerpac-Hydratight momentverktøy, strekkeverktøy samt standardhydraulikk. kNm Hydraulikk gjennomfører vedlikehold og reparasjon i egne lokaler på Sola. Vi lagerfører deler til produkter som tilbys av kNm Hydraulikk, for å gi alle våre kunder god service og korte leveringstider.

I tillegg til dette kan vi også tilby vedlikehold og reparasjon av  andre produkter som ikke leveres av kNm Hydraulikk.

Gjennom vårt samarbeid med Enerpac har vi i kNm Hydraulikk blitt en foretrukket partner for vedlikehold og reparasjoner av Enerpac produkter. Et autorisert Enerpac servicesenter er godkjent og opprettholder status regelmessig via en revisjonsprosess utført av Enerpac. kNm Hydraulikk AS har full fokus på sikkerhet og vi bruker originale deler fra Enerpac til reparasjoner. Våres serviceteknikere er Enerpac godkjent og opplæring oppdateres når eksisterende produkter endres eller nye produkter lanseres. 

Ring oss på +47 952 51 310 eller send en e-post til post@knm-hydraulikk.no for mer informasjon rundt reparasjon og vedlikehold. 
 

 

Hva kan vi utføre?

REPARASJONER
Vi tilbyr service og reparasjoner på alle typer hydrauliske momenttrekkere samt hydrauliske strekkeverktøy


KALIBRERING
Vi kan kalibrere alle modeller


RESERVEDELSLAGER
kNm Hydraulikk har et stort delelager noe som forsikrer hurtig reparasjon av ditt utstyr


TRYKKTESTING
kNm Hydraulikk har muligheten til å trykkteste slanger og hydraulikkslanger 


 

Våre medarbeidere har kompetanse på følgende fagområder:

Teknisk salg

Teknisk salg

kNm Hydraulikk er opptatt av å levere raske, nøyaktige og trygge løsninger til våre kunder. Vi er spesialister på å ta fram skreddersydde løsninger på kort tid
Utleie

Utleie

kNm Hydraulikk har et stor utvalg av verktøy i leieparken vår som letter arbeid med moment, flensearbeid, subsea boltetiltrekking og produkter innenfor HMS som sikrer mot fallende gjenstander og klemmeskader.
Prosjektering

Prosjektering

kNm Hydraulikk har egen R&D avdeling som kan hjelpe deg med skreddersydde løsninger.
Engineering
Ingeniørtjenester

Ingeniørtjenester

kNm Hydraulikk er rådgivende innen valg av forspenningmetoder og beregning av boltede forbindelser.
Engineering
Kalibrering

Kalibrering

Periodisk kalibrering av moment verktøy gir deg en trygghet om at utstyret er i forsvarlig stand og at du oppnår innstilt moment innenfor gitte toleranser.
Kalibrering
Service

Service

kNm Hydraulikk er et autorisert Enerpac servicesenter. Vi opprettholder status regelmessig via en revisjonsprosess utført av Enerpac.
Enerpac Service Senter - kNm Hydraulikk
Boltetrekking

Boltetrekking

Boltetrekking med riktig utstyr og moment forebygger og hindrer fremtidige lekkasjer i flense- og mekaniske forbindelser. Riktig moment er avgjørende for optimalt resultat.
Produkter
Kurs

Kurs

kNm Hydraulikk tilbyr kurs i flensearbeid i henhold til NS-EN- 1591-4 ( tidligere Norsk Olje og Gass og OLF retningslinje 118).
Kurs
n%C3%B8yaktighet

Nøyaktighet

Nøyaktig forspenning av boltede forbindelser er ingen selvfølge. Våre produkter har patenterte løsninger som kombinerer hastighet og nøyaktighet.
kvalitet

Kvalitet

Varemerket vår er vår kvalitet og kundene våre er de beste referansene når det gjelder dette. kNm Hydraulikk stiller veldig høye krav til sine underleverandører og deres produkter. Utstyret vi selger og leier ut i Norge er produsert i USA, Sverige og Tyskland.