Bolteforspennings
teknologi
Vår kunnskap - din trygghet!
produkter
kNm Hydraulikk as
English 
produkter
forsidebanner-mob
BOLTEFORSPENNINGS TEKNOLOGI
VÅR KUNNSKAP - DIN TRYGGHET
forside-headset

Kurs


NS-EN 1591-4 kurs og opplæring av personell som monterer flenseforbindelser på trykkpåkjente systemer i kritiske miljøer.
 
Kurs
Torque%20wrenches%20mix%20

Produkter


kNm Hydraulikk tilbyr hydraulisk momentverktøy, strekkeverktøy, hydrauliske pumper, flensespredere og ulike kuttere for salg og utleie. 
Produkter
forside-kali

Kalibrering


kNm Hydraulikk tilbyr kalibrering av mekanisk, hydraulisk og luft momentverktøy.
Kalibrering
bolting_intro_2015B_SWX_PTW

Utleie


kNm Hydraulikk tilbyr skreddersydde løsninger for å møte kundens behov. Vi har utstyr til oljeindustrien, vedlikehold av vind møller og kraner
Utleie av verktøy

PRODUKTER

POWAPAK™ LUFTDREVET TORQUE PUMPE

PowaPak™ luftdrevet torque pumpe fra Enerpac er utviklet med veltebur i rustfritt stål og med et sertifisert løfteøye. Den ATEX-sertifiserte pumpen er en ideell løsning for vedlikehold, byggeprosjekter og krevende jobber. Pumpen tilbys av kNm Hydraulikk for både salg og utleie. 

Ta kontakt med Rune Broadhurst på +47 454 84 188 for mer informasjon eller send en epost til post@knm-hydraulikk.no 

Gnistfrie verktøy

kNm Hydraulik kan nå tilby gnistfrie kraftpiper og nøkkelverktøy for bedre sikkerhet i potensielt eksplosive områder.

Standardverktøy kan til tider medføre stor risiko i farlige eller i eksplosive områder. Gnistfrie verktøy er tilvirket i materialer som brukes for å unngå gnistdannelse, de er ikke-magnetiske og svært motstandsdyktige mot korrosjon. De er ideelle for offshore bruk. 

Ta kontakt med Rune Broadhurst på +47 454 84 188 for mer informasjon eller send en epost til post@knm-hydraulikk.no 

Luftdrevet Mini Pumpe fra Enerpac


LAT pumpen fra Enerpac er en komptakt, slitesterk pumpe for hydrauliske applikasjoner som er vanskelig å få tilgang til med andre større luftdrevne pumper. Den ATEX-sertifiserte pumpen er en ideell løsning for vedlikehold, byggeprosjekter og jobber som har høyt boltevolum. Den hydrauliske pumpen som kan tilbys av kNm Hydraulikk gir forbedret effektivitet, mindre nedetid og forbedret produktivitet. 

E-Pulse Pumpe fra Enerpac garanterer høy flow

E-pulse hydrauliske pumper fra Enerpac er utviklet for de mest utfordrende industrielle bruksområdene

HYDRAULISK MOMENTTREKKER FRA ENERPAC

Oppgradering av hydraulisk verktøy trenger ikke å være en stor investering. Enerpac sine momenttrekkere i HMT serien muliggjør forbedring av boltelager på en kostnadseffektiv måte uten å gjør kompromiss på kvalitet. Verktøyet er utskiftbart, modulært og har lave eierkostnader. 

 

Equalizer fra Enerpac forenkler flensvedlikehold

Equalizer-verktøy gir en trygg, kostnadseffektiv og enkel løsning for applikasjoner som flensjustering, flensespredning og flensdraging.

 

Utleie av spesialister innenfor boltetrekking og flensearbeid

Personell
kNm Hydraulikk kan på kort varsel stille med spesialister innenfor boltetrekking og flensearbeid. Våre medarbeidere har lang erfaring med flensearbeid på offshore innstallasjoner og land anlegg. Vi har muligheten til å leie ut veiledere og mekanikere. Alle våre ansatte er sertifisert i henhold til gjeldende krav. 

 
Personell

Partner med Enerpac - Hydratight

Enerpac Service Senter - kNm Hydraulikk
kNm Hydraulikk er en sertifisert Enerpac - Hydratight forhandler. I tillegg til salg og utleie av deres produkter tilbyr vi service og kalibrerings tjenester. Våre hovedprodukter er hydraulisk momentverktøy og hydraulisk strekkeverktøy som benyttes til forspenning av boltede forbindelser. 
Enerpac Service Senter - kNm Hydraulikk