OM KNM HYDRAULIKK

VÅR KOMPETANSE - DIN TRYGGHET

46950740_1946871488950861_7098880121884377088_o
​VÅR KOMPETANSE - DIN TRYGGHET er et slagord vi står for.

kNm Hydraulikk er en kunnskapsrik og erfaren leverandør av tjenester og produkter innen boltespenning og flensarbeid. Vi er en sertifisert forhandler av Enerpac-Hydratight momentverktøy, strekkeverktøy samt standardhydraulikk. Produktene er innoavtive og markedsledende på sitt område. kNm Hydraulikk har ansatte med lang erfaring fra feltarbeid både offshore og onshore. Vi tilbyr regelbaserte opplæringstilbud og kurser i hht. NS-EN 1591-4. Kurset er med på å heve kompetansen til alle som skal skru på boltede forbindelser. I tillegg til dette tilbyr vi kalibrering og sertifisering av både mekanisk og hydraulisk momentverktøy.

kNm Hydraulikk har over 25 års erfaring innen prosjektering, salg og utleie av forspenningsverktøy til bransjen der vi skreddersyr og tilpasser løsninger etter behov. 

Ta kontakt med oss på +47 952 51 310 for mer informasjon.  


 

Beliggenhet

Vi holder til i Skvadronvegen på Sola

kNm Hydraulikk as
Skvadronvegen 27
4050 Sola


Mob: +47 975 01 197

post@knm-hydraulikk.no 

Våre medarbeidere har kompetanse på følgende fagområder:

Teknisk salg

Teknisk salg

kNm Hydraulikk er opptatt av å levere raske, nøyaktige og trygge løsninger til våre kunder. Vi er spesialister på å ta fram skreddersydde løsninger på kort tid
Utleie

Utleie

kNm Hydraulikk har et stor utvalg av verktøy i leieparken vår som letter arbeid med moment, flensearbeid, subsea boltetiltrekking og produkter innenfor HMS som sikrer mot fallende gjenstander og klemmeskader.
Prosjektering

Prosjektering

kNm Hydraulikk har egen R&D avdeling som kan hjelpe deg med skreddersydde løsninger.
Engineering
Ingeniørtjenester

Ingeniørtjenester

kNm Hydraulikk er rådgivende innen valg av forspenningmetoder og beregning av boltede forbindelser.
Engineering
Kalibrering

Kalibrering

Periodisk kalibrering av moment verktøy gir deg en trygghet om at utstyret er i forsvarlig stand og at du oppnår innstilt moment innenfor gitte toleranser.
Kalibrering
Service

Service

kNm Hydraulikk er et autorisert Enerpac servicesenter. Vi opprettholder status regelmessig via en revisjonsprosess utført av Enerpac.
Enerpac Service Senter - kNm Hydraulikk
Boltetrekking

Boltetrekking

Boltetrekking med riktig utstyr og moment forebygger og hindrer fremtidige lekkasjer i flense- og mekaniske forbindelser. Riktig moment er avgjørende for optimalt resultat.
Produkter
Kurs

Kurs

kNm Hydraulikk tilbyr kurs i flensearbeid i henhold til NS-EN- 1591-4 ( tidligere Norsk Olje og Gass og OLF retningslinje 118).
Kurs
n%C3%B8yaktighet

Nøyaktighet

Nøyaktig forspenning av boltede forbindelser krever kunnskap. Våre produkter har patenterte løsninger som kombinerer hastighet og nøyaktighet.
kvalitet

Kvalitet

Vårt varemerke er kvalitet og sikkerhet. kNm Hydraulikk stiller ekstremt høye krav til sine underleverandører og produkter. Utstyr som vi både selger og leier i Norge er produsert i USA, Storbritannia, Sverige og Tyskland.