ENERPAC - KNM HYDRAULIKK AS

KNM HYDRAULIKK - AUTORISERT ENERPAC SERVICE SENTER

enerpac%20sc
​VÅR KOMPETANSE - DIN TRYGGHET er et slagord kNm Hydraulikk står for. 

kNm Hydraulikk er en kunnskapsrik og erfaren leverandør av tjenester og produkter innen boltespenning og flensarbeid. Vi er en sertifisert forhandler av Enerpac-Hydratight momentverktøy, strekkeverktøy samt standardhydraulikk. Produktene er innoavtive og markedsledende på sitt område.

Gjennom vårt samarbeid med Enerpac har vi i kNm Hydraulikk blitt en foretrukket partner for vedlikehold og reparasjoner av Enerpac produkter. Et autorisert Enerpac servicesenter er godkjent og opprettholder status regelmessig via en revisjonsprosess utført av Enerpac. 

kNm Hydraulikk AS har fullt fokus på sikkerhet og vi bruker originale deler fra Enerpac til reparasjoner. Våres serviceteknikere er Enerpac godkjent og opplæring oppdateres når eksisterende produkter endres eller nye produkter lanseres. 

Ring oss på +47 952 51 310 eller send en e-post til poost@knm-hydraulikk.no for mer informasjon rundt Enerpac produkter.  


 

Hva kan vi utføre?

REPARASJONER
kNm Hydraulikk har utstyr og kompetanse til å utføre både service og reparasjoner på alle typer hydrauliske momenttrekkere samt hydrauliske strekkeverktøy

KALIBRERING
Vi kan kalibrere alle modeller

RESERVEDELSLAGER
kNm Hydraulikk har et stort delelager noe som forsikrer hurtig reparasjon av ditt utstyr

Hvor ligger servicesenteret?

Authorized_SC_Decal
n%C3%B8yaktighet

Nøyaktighet

Nøyaktig forspenning av boltede forbindelser krever kunnskap. Våre produkter har patenterte løsninger som kombinerer hastighet og nøyaktighet.
kvalitet

Kvalitet

Vårt varemerke er kvalitet og sikkerhet. kNm Hydraulikk stiller ekstremt høye krav til sine underleverandører og produkter. Utstyr som vi både selger og leier i Norge er produsert i USA, Storbritannia, Sverige og Tyskland.