kNm Hydraulikk as
English 
udersider-banner_n

Engineering

Hvilken forspenningsmetode skal jeg benytte ?

Skjermbilde%202021-03-18%20kl_%2015_36_01
Ingeniør avdeling til kNm Hydraulikk er opptatt av at du har det beste utstyret for å løse dine oppgaver. Det finnes ulike metoder å forspenne bolter på og det er flere faktorer som vil påvirke valget av verktøy. kNm Hydraulikk og erfaringen til våre ansatte gjør at vi kan hjelpe deg med å ta de riktige valgene. Noen applikasjoner er mer utfordrende enn andre. For eksempel vil tilkomst, nøyaktighet, økonomi og HMS være avgjørende faktorer. I slike tilfeller har vi en egen R&D avdeling som kan hjelpe deg med skreddersydde løsninger.
110118125240-kmd_6180
kNm Hydraulikk har ansatte som har erfaring med å foreta momentberegninger og forspenningsberegninger. Gjennom simulering og grundig testing kan man unngå personskader ved å øke sikkerhet og produktivitet til brukere. 

Våre medarbeidere har kompetanse på følgende fagområder:

Teknisk salg

Teknisk salg

kNm Hydraulikk er opptatt av å levere raske, nøyaktige og trygge løsninger til våre kunder. Vi er spesialister på å ta fram skreddersydde løsninger på kort tid
Utleie

Utleie

kNm Hydraulikk har et stor utvalg av verktøy i leieparken vår som letter arbeid med moment, flensearbeid, subsea boltetiltrekking og produkter innenfor HMS som sikrer mot fallende gjenstander og klemmeskader.
Prosjektering

Prosjektering

kNm Hydraulikk har egen R&D avdeling som kan hjelpe deg med skreddersydde løsninger.
Ingeniørtjenester

Ingeniørtjenester

kNm Hydraulikk er rådgivende innen valg av forspenningmetoder og beregning av boltede forbindelser.
Kalibrering

Kalibrering

Periodisk kalibrering av moment verktøy gir deg en trygghet om at utstyret er i forsvarlig stand og at du oppnår innstilt moment innenfor gitte toleranser.
Service

Service

kNm Hydraulikk er et autorisert Enerpac servicesenter. Vi opprettholder status regelmessig via en revisjonsprosess utført av Enerpac.
Boltetrekking

Boltetrekking

Boltetrekking med riktig utstyr og moment forebygger og hindrer fremtidige lekkasjer i flense- og mekaniske forbindelser. Riktig moment er avgjørende for optimalt resultat.
Kurs

Kurs

kNm Hydraulikk tilbyr kurs i flensearbeid i henhold til NS-EN- 1591-4 ( tidligere Norsk Olje og Gass og OLF retningslinje 118).
n%C3%B8yaktighet

Nøyaktighet

Nøyaktig forspenning av boltede forbindelser er ingen selvfølge. Våre produkter har patenterte løsninger som kombinerer hastighet og nøyaktighet.
kvalitet

Kvalitet

Varemerket vår er vår kvalitet og kundene våre er de beste referansene når det gjelder dette. kNm Hydraulikk stiller veldig høye krav til sine underleverandører og deres produkter. Utstyret vi selger og leier ut i Norge er produsert i USA, Sverige og Tyskland.