Engineering

VÅR KUNNSKAP - DIN SIKKERHET er noe vi har stått for siden vi startet kNm Hydraulikk i 2008. Som et selskap har vi utviklet og implementert en rekke løsninger for ulike kunder innenfor bolteteknologi. Ingeniøravdelingen til kNm Hydraulikk har skreddersydd løsninger til forskjellige bransjer som har gjort boltejobber tryggere og lettere. I tillegg til dette har anbefalingene våre bidratt til redusering av kostnader og effektivisering av interne prosesser. 

Ingeniøravdelingen til kNm Hydraulikk starter et prosjekt ved å analysere de tekniske kravene for å kunne tilpasse bolteløsninger som møter spesifikasjon eller behov. 

Ingeniørtjenestene våre inkluderer følgende alternativer:

- 3D modellering
- Beregning av en boltforbindelse og festemidler
- Tilpasse prosjekter og løsninger til krav 
- Forspenningsmåling av bolter
- Måling av forspenninger i boltforbindelser

kNm Hydraulikk har ansatte som har erfaring med å foreta momentberegninger og forspenningsberegninger. Gjennom simulering og grundig testing kan man unngå personskader ved å øke sikkerhet og produktivitet til brukere. Det er det vi er opptatt av - å anbefale effektive løsninger for dine bolteutfordringer og behov. Ingeniøravdelingen vår vil designe en løsning som er tilpasset din spesifikke applikasjon. Vi er kjent for å være rådgivende innen valg av forspenningmetoder og beregning av boltede forbindelser.

Kontakt oss i dag på +47 952 51 310 eller ved å sende oss en e-post: post@knm-hydraulikk.no


 
Skjermbilde%202022-02-01%20kl_%2013_39_39
kNm Hydraulikk har ansatte som har erfaring med å foreta momentberegninger og forspenningsberegninger. Gjennom simulering og grundig testing kan man unngå personskader ved å øke sikkerhet og produktivitet til brukere. 

Det er visse applikasjoner som kan være mer utfordrende enn andre. Det kan for eksempel være tilgangsproblemer med standardutstyr. I slike tilfeller bruker vår R & D avdeling 3D modellering som vist på bildet ovenfor. Dette er for å sikre at utstyret vil være optimalt for applikasjonen.
 

KALKULASJONER

Ingeniør avdeling til kNm Hydraulikk er opptatt av at du har det beste utstyret for å løse dine oppgaver. Det finnes ulike metoder å forspenne bolter på og det er flere faktorer som vil påvirke valget av verktøy.

kNm Hydraulikk og erfaringen til våre ansatte gjør at vi kan hjelpe deg med å ta de riktige valgene. Noen applikasjoner er mer utfordrende enn andre. For eksempel vil tilkomst, nøyaktighet, økonomi og HMS være avgjørende faktorer. I slike tilfeller er det vår R&D avdeling som kan hjelpe deg med skreddersydde løsninger
Skjermbilde%202022-02-01%20kl_%2013_24_23

Våre medarbeidere har kompetanse på følgende fagområder:

Teknisk salg

Teknisk salg

kNm Hydraulikk er opptatt av å levere raske, nøyaktige og trygge løsninger til våre kunder. Vi er spesialister på å ta fram skreddersydde løsninger på kort tid
Utleie

Utleie

kNm Hydraulikk har et stor utvalg av verktøy i leieparken vår som letter arbeid med moment, flensearbeid, subsea boltetiltrekking og produkter innenfor HMS som sikrer mot fallende gjenstander og klemmeskader.
Prosjektering

Prosjektering

kNm Hydraulikk har egen R&D avdeling som kan hjelpe deg med skreddersydde løsninger.
Engineering
Ingeniørtjenester

Ingeniørtjenester

kNm Hydraulikk er rådgivende innen valg av forspenningmetoder og beregning av boltede forbindelser.
Engineering
Kalibrering

Kalibrering

Periodisk kalibrering av moment verktøy gir deg en trygghet om at utstyret er i forsvarlig stand og at du oppnår innstilt moment innenfor gitte toleranser.
Kalibrering
Service

Service

kNm Hydraulikk er et autorisert Enerpac servicesenter. Vi opprettholder status regelmessig via en revisjonsprosess utført av Enerpac.
Enerpac Service Senter - kNm Hydraulikk
Boltetrekking

Boltetrekking

Boltetrekking med riktig utstyr og moment forebygger og hindrer fremtidige lekkasjer i flense- og mekaniske forbindelser. Riktig moment er avgjørende for optimalt resultat.
Produkter
Kurs

Kurs

kNm Hydraulikk tilbyr kurs i flensearbeid i henhold til NS-EN- 1591-4 ( tidligere Norsk Olje og Gass og OLF retningslinje 118).
Kurs
n%C3%B8yaktighet

Nøyaktighet

Nøyaktig forspenning av boltede forbindelser er ingen selvfølge. Våre produkter har patenterte løsninger som kombinerer hastighet og nøyaktighet.
kvalitet

Kvalitet

Varemerket vår er vår kvalitet og kundene våre er de beste referansene når det gjelder dette. kNm Hydraulikk stiller veldig høye krav til sine underleverandører og deres produkter. Utstyret vi selger og leier ut i Norge er produsert i USA, Sverige og Tyskland.