Kurs i flensearbeid, NS-EN 1591-4

Kurs i flensearbeid, NS-EN 1591-4

kNm Hydraulikk tilbyr kurs i flensearbeid i henhold til NS-EN 1591-4 (tidligere Norsk Olje og Gass og OLF retningslinje 118). Kurset øker kompetansen og gir grunnleggende kunnskaper innen forberedelse, planlegging, utførelse og dokumentering av arbeid på flenser og boltede forbindelser. 

Uførende personell får testet sine ferdigheter under kontrollerte forhold og under kyndig opplæring. Kurset inneholder en kombinasjon av teori og praksis og gjennomføres i våre lokaler på Sola, utenfor Stavanger. 

Varigheten på kurset er 4 dager.
 
Headset2_web

Sikkert arbeid med flenser

OLF startet i 2003 Gasslekkasjeprosjeket for å redusere det store antallet lekkasjer på norsk sokkel. Årsaksanalyser viste at ca. 75% av alle hydrokarbonlekkasjer skyldtes
menneskelig svikt.

Siden 2003 har gasslekkasjeprosjekt bidratt betydelig til å redusere antall gasslekkasjer på norsk sokkel. Et av tiltakene i prosjektet er dette kurset som skal heve forståelsen og kompetansen til alle som jobber med og opererer utstyr på trykksatte anlegg. 

Kurset avholdes

Modulbasert opplæring NS-EN 1591-4

kNm Hydraulikk tilbyr modulbasert opplæring av personell i henhold til NS-EN 1591-4. Denne standarden tar for seg kvalifisering av kompetanse hos personell som monterer skrueforbindelser på trykkpåkjente systemer i kritiske anvendelser.

Kurset inneholder også tilegg til standarden som går på selskapsrelaterte krav og prosedyrer.

Kurset har en gyldighet på 5 år under følgende forutsetninger.

a) at den utførende fagperson har jobbet uavbrutt på  flensforbindelser og trykksatte system de siste 6 mnd.

b) at det ikke er grunnlag for å stille spørsmål rund kompetansen til utførende fagpersonen.

Etter 5 år må fagpersonen avlegge et repetisjonskurs for å fornye sertifikatet.
 
n%C3%B8yaktighet

Nøyaktighet

Nøyaktig forspenning av boltede forbindelser er ingen selvfølge. Våre produkter har patenterte løsninger som kombinerer hastighet og nøyaktighet.
kvalitet

Kvalitet

Varemerket vår er vår kvalitet og kundene våre er de beste referansene når det gjelder dette. kNm Hydraulikk stiller veldig høye krav til sine underleverandører og deres produkter. Utstyret vi selger og leier ut i Norge er produsert i USA, Sverige og Tyskland.