kNm Hydraulikk as
English 
udersider-banner_n

HVORFOR LEIE MOMENTVERKTØY?

Momentverktøy kan være dyrt å eie. Derfor tilbyr kNm Hydraulikk utleie av utstyr etter behov. Å leie utstyr kan gi kunder en idé om hvordan et verktøy faktisk fungerer eller hvordan et verktøy kan fullføre en bestemt jobb uten å investere store beløp.

HVORFOR LEIE MOMENTVERKTØY?
Budsjett og tidsplan vil spille en stor rolle i om man kjøper hydraulisk momentverktøy eller om man leier. Hvis du trenger å leie et verktøy i et par dager eller en uke så vil en leiepris se mer attraktiv enn kjøpesummen. Kommer man til å bruke momentverktøy over en lengre periode og ofte er det absolutt en fordel å kjøpe utstyr framfor å leie. Hydraulisk momentverktøy er ikke den type verktøy man kan kaste i en eske og glemme ut til neste gang. Det er komplekse maskiner som må lagres trygt og sikkert og trenger vedlikehold og kalibrering.

Vi tilpasser etter ditt behov - vi samarbeider med deg for å identifisere momentverktøy eller annet utstyr som vil fungere best med din applikasjon. Vårt hovedfokus er sikkerhet og produktivitet. Momentverktøy som vi leier ut er testet og kalibrert ved retur – noe som sikrer at alt er i orden til neste utleie. Momentverktøy vi leier ut er av topp kvalitet og sertifisert i henhold til både ytelse og sikkerhet. Vi er klar over at noen prosjekter er kortsiktige mens andre prosjekter kan vare i flere måneder – derfor leier kNm Hydraulikk utstyr etter behov uten begrensninger til våre kunder. Vi tilbyr daglig rate, ukentlig rate og langtidsleie (månedlig) på verktøy vi har i leieparken vår.


kNm Hydraulikk tilbyr verktøy fra følgende toppmerker:  
Enerpac
Hydratight
Equalizer
Gedore


kNm Hydraulikk har også muligheten til å tilby opplæring av dine ansatte dersom de ikke har erfaring med momentverktøy vi tilbyr til utleie. Vi  vil være sikre på at dine ansatte kan utføre oppgaver på en trygg og effektiv måte.VÅR KUNNSKAP - DIN TRYGGHET  
Low%20Profile%20Hydraulic%20Torque%20Wrenches
HVORFOR ER DET SÅ VIKTIG MED BOLTEFORSPENNING?

HVORFOR ER DET SÅ VIKTIG MED BOLTEFORSPENNING?

Den 20 August 2011 undersøkte det amerikanske militæret krasjet til Global Hawk RQ-4 Air Force Drone utenfor Kandahar i Afghanistan. Rapporten konkluderte at årsaken til krasjet var feil trukket bolt. Dette kostet dem totalt 74 millioner USD.