Bolteforspennings
teknologi
Vår kunnskap - din trygghet!
produkter
kNm Hydraulikk as
English 
produkter
forsidebanner-mob
BOLTEFORSPENNINGS TEKNOLOGI
VÅR KUNNSKAP - DIN TRYGGHET
forside-headset

Kurs


NS-EN 1591-4 kurs og opplæring av personell som monterer flenseforbindelser på trykkpåkjente systemer i kritiske miljøer.
 
Low%20Profile%20Hydraulic%20Torque%20Wrenches

Produkter


kNm Hydraulikk tilbyr hydraulisk momentverktøy, strekkeverktøy, hydrauliske pumper, flensespredere og ulike kuttere for salg og utleie. 
forside-kali

Kalibrering


kNm Hydraulikk tilbyr kalibrering av mekanisk, hydraulisk og luft momentverktøy.
bolting_intro_2015B_SWX_PTW

Utleie


kNm Hydraulikk tilbyr skreddersydde løsninger for å møte kundens behov. Vi har utstyr til oljeindustrien, vedlikehold av vind møller og kraner

PRODUKTER

HYDRAULISK MOMENTTREKKER FRA ENERPAC

Oppgradering av hydraulisk verktøy trenger ikke å være en stor investering. Enerpac sine momenttrekkere i HMT serien muliggjør forbedring av boltelager på en kostnadseffektiv måte uten å gjør kompromiss på kvalitet. Verktøyet er utskiftbart, modulært og har lave eierkostnader. 

 

Luftdrevet Mini Pumpe fra Enerpac


LAT pumpen fra Enerpac er en komptakt, slitesterk pumpe for hydrauliske applikasjoner som er vanskelig å få tilgang til med andre større luftdrevne pumper. Den ATEX-sertifiserte pumpen er en ideell løsning for vedlikehold, byggeprosjekter og jobber som har høyt boltevolum. Den hydrauliske pumpen som kan tilbys av kNm Hydraulikk gir forbedret effektivitet, mindre nedetid og forbedret produktivitet. 

E-Pulse Pumpe fra Enerpac garanterer høy flow

E-pulse hydrauliske pumper fra Enerpac er utviklet for de mest utfordrende industrielle bruksområdene

Equalizer fra Enerpac forenkler flensvedlikehold

Equalizer-verktøy gir en trygg, kostnadseffektiv og enkel løsning for applikasjoner som flensjustering, flensespredning og flensdraging.

 

Utleie av spesialister innenfor boltetrekking og flensearbeid

kNm Hydraulikk kan på kort varsel stille med spesialister innenfor boltetrekking og flensearbeid. Våre medarbeidere har lang erfaring med flensearbeid på offshore innstallasjoner og land anlegg. Vi har muligheten til å leie ut veiledere og mekanikere. Alle våre ansatte er sertifisert i henhold til gjeldende krav. 

 

Partner med Enerpac - Hydratight

kNm Hydraulikk er en sertifisert Enerpac - Hydratight forhandler. I tillegg til salg og utleie av deres produkter tilbyr vi service og kalibrerings tjenester. Våre hovedprodukter er hydraulisk momentverktøy og hydraulisk strekkeverktøy som benyttes til forspenning av boltede forbindelser.