Personell

Utleie av spesialister innenfor boltetrekking og flensearbeid

kNm Hydraulikk kan på kort varsel stille med spesialister innenfor boltetrekking og flensearbeid.

Våre medarbeidere har lang erfaring med flensearbeid på offshore innstallasjoner og land anlegg. Vi har muligheten til å leie ut veiledere og mekanikere. Alle våre ansatte er sertifisert i henhold til gjeldende krav. 
84953286_2231067350531272_6133286729743859712_o
kNm Hydraulikk strever etter å bruke ansatte som er flerfaglig. Dette betyr at våre kunder kan ta i bruk av personell som kan utføre flere oppgaver innenfor et oppdrag. En service ingeniør fra kNm som er utdannet innen stillas kan også ha kompetanse innenfor sveising, mekanikk, rigger eller som montør. 

En rigg som har behov for rask service vil dra fordel av at våre ansatte har erfaring innenfor ulike områder og kan utføre forskjellige oppgave offshore. 

Ta kontakt med oss i dag for å finne ut mer. 
 

Kontakt Morten Klungland

_DSC1489-Edit-2

Våre medarbeidere har kompetanse på følgende fagområder:

Teknisk salg

Teknisk salg

kNm Hydraulikk er opptatt av å levere raske, nøyaktige og trygge løsninger til våre kunder. Vi er spesialister på å ta fram skreddersydde løsninger på kort tid
Prosjektering

Prosjektering

kNm Hydraulikk har egen R&D avdeling som kan hjelpe deg med skreddersydde løsninger.
Ingeniørtjenester

Ingeniørtjenester

kNm Hydraulikk er rådgivende innen valg av forspenningmetoder og beregning av boltede forbindelser.
Kalibrering

Kalibrering

Periodisk kalibrering av moment verktøy gir deg en trygghet om at utstyret er i forsvarlig stand og at du oppnår innstilt moment innenfor gitte toleranser.
Service

Service

kNm Hydraulikk er et autorisert Enerpac servicesenter. Vi opprettholder status regelmessig via en revisjonsprosess utført av Enerpac.
Boltetrekking

Boltetrekking

Boltetrekking med riktig utstyr og moment forebygger og hindrer fremtidige lekkasjer i flense- og mekaniske forbindelser. Riktig moment er avgjørende for optimalt resultat.
Kurs

Kurs

kNm Hydraulikk tilbyr kurs i flensearbeid i henhold til NS-EN- 1591-4 ( tidligere Norsk Olje og Gass og OLF retningslinje 118).
n%C3%B8yaktighet

Reliability

Accurate tension of bolted connections requires knowledge and experience. Our products have patented solutions that combine both speed and accuracy.
kvalitet

Quality

Quality is our trademark, and our proof is our satisfied customers. kNm Hydraulikk holds its subcontractors and their products to a very high standard. We manufacture our equipment in the US, UK, Sweden, and Germany.