kNm Hydraulikk as
English 
udersider-banner_n

UTLEIE

kNm Hydraulikk tilbyr utstyr for utleie

kNm Hydraulikk lagerfører de fleste produkter som våre leverandører tilbyr. Leieparken vi har tilgjengelig gjør oss i stand til å dekke flere revisjonssstanser samtidig. Utstyret brukes daglig offshore og er videreutviklet over lang tid slik at det er tilpasset det røffe miljøet vi har i Nordsjøen. 

Vi har et stort utvalg av verktøy i leieparken vår som letter arbeid med montering, demontering og vedlikehold av flenser og bolter.  Til monteringsarbeid og vedlikehold av flenser tilbyr vi Enerpac Equalizer mekaniske og hydrauliske flensespreder og flensejusteringsverktøy til leie. 

Ved boltetrekking subsea er det veldig viktig at utstyret som leies ut er enkelt å bruke og kan opereres av dykkere. Gjennom vår samarbeidspartner Enerpac Hydratight har vi de fleste dimensjoner innenfor subsea tensioning utstyr til utleie. 

kNm Hydraulikk har utviklet en rekke produkter innenfor HMS og sikkerhet. Ved bruk av hydraulisk momenttrekker er fallende gjenstander og klemmeskader de største potensielle farene. I leieparken har vi utstyr for ulike HMS behov, tilbehør som motholdsnøkler og utstyr til boltetiltrekkingsarbeid for å forhindre farer som fallende gjenstander og klemmeskader er også en del av leieparken vår. I tillegg til dette har vi også muligheten til å leie ut manuelle kalibrerte momentnøkler for mindre bolt dimensjoner. 


 
bolting_intro_2015B_SWX_PTW

Hvorfor leie utstyr?

Momentverktøy kan være veldig dyrt å eie for bedrifter. kNm Hydraulikk er opptatt av å gjøre utleie tjenester både praktisk og rimelig for kunder slik at du har de verktøyene du trenger. Noen prosjekter er kortsiktige, andre kan vare flere måneder, og vi leier ut verktøy etter behov.


Fordeler ved å leie hos oss:
  • Vi skreddersyr løsninger basert på dine behov og applikasjoner
  • Vi tilbyr utstyr av topp kvalitet
  • Vi tilbyr fleksible leieperioder
  • Vi tilbyr opplæring av verktøy 
     
kNm Hydraulikk tilbyr følgende toppmerker:
  • Enerpac 
  • Hydratight 
  • Enerpac-Equalizer 
  • Gedore 

Ta kontakt med kNm Hydraulikk i dag for mer informasjon rundt utleie av verktøy. 
Tentec subsea Compact-8 strekkeverktøy

Kontakt Rune Broadhurst

_DSC1373-Edit-2

Våre medarbeidere har kompetanse på følgende fagområder:

Teknisk salg

Teknisk salg

kNm Hydraulikk er opptatt av å levere raske, nøyaktige og trygge løsninger til våre kunder. Vi er spesialister på å ta fram skreddersydde løsninger på kort tid
Utleie

Utleie

kNm Hydraulikk har et stor utvalg av verktøy i leieparken vår som letter arbeid med moment, flensearbeid, subsea boltetiltrekking og produkter innenfor HMS som sikrer mot fallende gjenstander og klemmeskader.
Prosjektering

Prosjektering

kNm Hydraulikk har egen R&D avdeling som kan hjelpe deg med skreddersydde løsninger.
Ingeniørtjenester

Ingeniørtjenester

kNm Hydraulikk er rådgivende innen valg av forspenningmetoder og beregning av boltede forbindelser.
Kalibrering

Kalibrering

Periodisk kalibrering av moment verktøy gir deg en trygghet om at utstyret er i forsvarlig stand og at du oppnår innstilt moment innenfor gitte toleranser.
Service

Service

kNm Hydraulikk er et autorisert Enerpac servicesenter. Vi opprettholder status regelmessig via en revisjonsprosess utført av Enerpac.
Boltetrekking

Boltetrekking

Boltetrekking med riktig utstyr og moment forebygger og hindrer fremtidige lekkasjer i flense- og mekaniske forbindelser. Riktig moment er avgjørende for optimalt resultat.
Kurs

Kurs

kNm Hydraulikk tilbyr kurs i flensearbeid i henhold til NS-EN- 1591-4 ( tidligere Norsk Olje og Gass og OLF retningslinje 118).