Engineering

Hvilken forspenningsmetode skal jeg benytte ?

110118124902-KMD_6164-1080x675

Det finnes ulike metoder å forspenne bolter på og det er flere faktorer som vil påvirke valget av verktøy. For eksempel vil tilkomst, nøyaktighet, økonomi og HMS være avgjørende faktorer.

Vi er opptatt av at du har det beste utstyret for å løse nettopp dine oppgaver. kNm Hydraulikk og erfaringen til våre ansatte gjør at vi kan hjelpe deg med å ta de riktige valgene. 
Noen applikasjoner er mer utfordrende enn andre. Det kan for eksempel være tilkomst problemer med standard utstyr. I slike tilfeller har vi en egen R&D avdeling som kan hjelpe deg med skreddersydde løsninger.
Skjermbilde%202021-01-26%20kl_%2011_55_27

Våre medarbeidere har kompetanse på følgende fagområder:

Teknisk salg

Teknisk salg

kNm Hydraulikk er opptatt av å levere raske, nøyaktige og trygge løsninger til våre kunder. Vi er spesialister på å ta fram skreddersydde løsninger på kort tid
Prosjektering

Prosjektering

kNm Hydraulikk har egen R&D avdeling som kan hjelpe deg med skreddersydde løsninger.
Ingeniørtjenester

Ingeniørtjenester

kNm Hydraulikk er rådgivende innen valg av forspenningmetoder og beregning av boltede forbindelser.
Kalibrering

Kalibrering

Periodisk kalibrering av moment verktøy gir deg en trygghet om at utstyret er i forsvarlig stand og at du oppnår innstilt moment innenfor gitte toleranser.
Service

Service

kNm Hydraulikk er et autorisert Enerpac servicesenter. Vi opprettholder status regelmessig via en revisjonsprosess utført av Enerpac.
Boltetrekking

Boltetrekking

Boltetrekking med riktig utstyr og moment forebygger og hindrer fremtidige lekkasjer i flense- og mekaniske forbindelser. Riktig moment er avgjørende for optimalt resultat.
Kurs

Kurs

kNm Hydraulikk tilbyr kurs i flensearbeid i henhold til NS-EN- 1591-4 ( tidligere Norsk Olje og Gass og OLF retningslinje 118).