Bolteforspennings
teknologi
Vår kunnskap - din trygghet!
produkter
kNm Hydraulikk as
English 
produkter
forsidebanner-mob
BOLT TENSION TECHNOLOGY
OUR KNOWLEDGE - YOUR SAFETY!
forside-headset

Kurs


NS-EN 1591-4 kurs og opplæring av personell som monterer flenseforbindelser på trykkpåkjente systemer i kritiske miljøer.
 
Low%20Profile%20Hydraulic%20Torque%20Wrenches

Produkter


På denne siden finner du et utvalg av de ulike produktene for både salg og utleie.
forside-kali

Kalibrering


kNm Hydraulikk tilbyr kalibrering av mekanisk, hydraulisk og luft momentverktøy.
bolting_intro_2015B_SWX_PTW

Utleie


kNm Hydraulikk tilbyr skreddersydde løsninger for å møte kundens behov. Vi har utstyr til oljeindustrien, vedlikehold av vind møller og kraner

PRODUKTER

Våre medarbeidere har kompetanse på følgende fagområder:

Teknisk salg

Teknisk salg

kNm Hydraulikk er opptatt av å levere raske, nøyaktige og trygge løsninger til våre kunder. Vi er spesialister på å ta fram skreddersydde løsninger på kort tid
Prosjektering

Prosjektering

kNm Hydraulikk har egen R&D avdeling som kan hjelpe deg med skreddersydde løsninger.
Ingeniørtjenester

Ingeniørtjenester

kNm Hydraulikk er rådgivende innen valg av forspenningmetoder og beregning av boltede forbindelser.
Kalibrering

Kalibrering

Periodisk kalibrering av moment verktøy gir deg en trygghet om at utstyret er i forsvarlig stand og at du oppnår innstilt moment innenfor gitte toleranser.
Service

Service

kNm Hydraulikk er et autorisert Enerpac servicesenter. Vi opprettholder status regelmessig via en revisjonsprosess utført av Enerpac.
Boltetrekking

Boltetrekking

Boltetrekking med riktig utstyr og moment forebygger og hindrer fremtidige lekkasjer i flense- og mekaniske forbindelser. Riktig moment er avgjørende for optimalt resultat.
Kurs

Kurs

kNm Hydraulikk tilbyr kurs i flensearbeid i henhold til NS-EN- 1591-4 ( tidligere Norsk Olje og Gass og OLF retningslinje 118).

Utleie av spesialister innenfor boltetrekking og flensearbeid

kNm Hydraulikk kan på kort varsel stille med spesialister innenfor boltetrekking og flensearbeid. Våre medarbeidere har lang erfaring med flensearbeid på offshore innstallasjoner og land anlegg. Vi har muligheten til å leie ut veiledere og mekanikere. Alle våre ansatte er sertifisert i henhold til gjeldende krav. 

 

PARTNER MED ENERPAC HYDRATIGHT

kNm Hydraulikk er en sertifisert Enerpac - Hydratight forhandler. I tillegg til salg og utleie av deres produkter tilbyr vi service og kalibrerings tjenester. Våre hovedprodukter er hydraulisk momentverktøy og hydraulisk strekkeverktøy som benyttes til forspenning av boltede forbindelser.