Aktuelle saker

kNm Hydraulikk leverer pneumatisk momentverktøy for festing og løsning av bolter.

2flsmmhrygwdy2vb 660 1000
Verktøyet er utviklet for flensrelaterte og andre applikasjoner i olje- og gassindustrien og innen vindkraft. Det vil også bli anvendt på applikasjoner innen reparasjoner, vedlikehold og service i gruvesektoren og i offroadsegmentet.
Enkelt for operatøren, Den lave vekten til RTP-muttertrekkeren vil overraske deg, mens høyhastighetsmotoren har kraften du trenger for å trekke til store bolter. Et robust og lett mothold absorberer momentet. Støy og vibrasjon er lavere enn i tradisjonelle slående muttertrekkere.

Utmerket tilgjengelighet, høy nøyaktighet
RTPs slanke girsystem, som er blant de minste på markedet, gir deg enkel tilgang til bolter på trange steder. Høy momentnøyaktighet og repeterbarhet.

Fleksibel og sikker
Plug & play! Bare koble RTP til luftledningen din, og begynn å jobbe med den. Utgangsmomentet til RTP justeres med en Atlas Copco FRL-lufttrykkenhet, noe som bidrar til å forlenge levetiden og momentnøyaktigheten til verktøyet.

knm blogg rtp
n%c3%b8yaktighet

Nøyaktighet

Nøyaktig forspenning av boltede forbindelser er ingen selvfølge. Våre produkter har patenterte løsninger som kombinerer hastighet og nøyaktighet.
kvalitet

Kvalitet

Kvalitet er vårt varemerke og våre kunder er de beste referanser. 
kNm Hydraulikk stiller høye krav til sine underleverandører og deres produkter. Utstyret er produsert i USA, Sverige og Tyskland.
Bolting Solution Center
Atlas Copco
kNm Hydraulikk er Atlas Copcos foretrukne boltingpartner
kNm Hydraulikk er Atlas Copcos foretrukne boltingpartner
Atlas Copco
Bolting Solution Center
kNm Hydraulikk as
kNm Hydraulikk
Engelsvollveien 264
4353 Klepp Stasjon

Tlf:   + 47 95 25 13 10
Fax:   + 47 51 42 38 25

post@knm-hydraulikk.no
© Copyright 2015 kNm Hydraulikk